top of page
  • Writer's pictureRosarium

VERKKOKAUPPA ON AUKI!

Olemme innoissamme kertoessamme teille uudesta myyntikanavastamme, nimittäin uunituoreesta verkkokaupastamme!

Saimme viime kesänä Kouvolan asuntomessuilta paljon positiivista palautetta ja toiveita avata verkkokauppa, mutta vasta nyt aika oli sille oikea. Kauppa on rakennettu talon sisällä ilman ulkopuolista apua, joten annathan anteeksi jos jotain pieniä teknisiä ongelmia ilmaantuu. Vasta harjoittelemme! :)


Tuotteita lisättiin aluksi noin 200 tuotteen edestä. Pyrimme kuitenkin mahdollisimman nopeasti lisäämään tuotteita ja uusia kategorioita. Amppeliruukut ovat esimerkiksi seuraavana to-do listalla. Verkkokaupassa voit lajitella tuotteita tai suodattaa niitä esimerkiksi hinnan tai värin mukaan.

Liikkeen valikoima on tietysti paljon runsaampi ja saat edelleen yksilöidyn tuotteen tilaustöiden kautta. Nämä eivät siis poistu valikoimastamme, mutta toteutuvat parhaiten liikkeessä asioidessa. Voit kuitenkin saada ihanaa inspiraatiota verkkokaupan tuotevalikoimasta!


Näin alkuun toteutamme tuotteiden lähetykset Kouvolassa kotiinkuljetuksella (3 eri hintaryhmää: mm.10km alueelle maksuton!) ja nouto on tietysti ilmainen. Päätimme näin aluksi, että valitessa noudon, tuote on valmis haettavaksi aikaisintaan kolmen tunnin päästä tilauksesta. Näin mahdollistamme kauniin tuotteen valmistuksen ja pakkauksen ilman kiireen tunnetta. Kun nämä tilaukset muuttuvat rutiiniksi, voimme mahdollisesti lyhentää tätä aikaa. Lähiviikkoina avaamme myös koko Suomen laajuiset postitukset!
Tavoitteenamme verkkokaupalla on laajentaa asiakaskuntaamme ympäri Suomen, mutta myös palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Ruuhka-aikoina (joulu, äitienpäivä) voit tilata tuotteet etukäteen, maksaa verkossa ja noutaa ne kassajonojen ohi valmiiksi pakattuina. Näin tehostamme myös omaa palvelukyvykkyyttämme.


Käykäähän kurkkaamassa verkkokaupan valikoima ja lähettäkää meille palautetta, toiveita ja kehitysehdotuksia! Avasimme verkkokaupalle oman sähköpostiosoitteen: info@rosarium.fi, johon palautetta voi laittaa.
Comments


bottom of page