top of page

TOIMITUSEHDOT

Voimassa 07.04.2020 lähtien.

YRITYS

Verkkokaupan tuotteita myy Kukkatalo Rosarium Oy, y-tunnus 0573860-2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kukkatalo Rosarium Oy on suomalainen yritys jolla on kivijalkamyymälä sekä verkkokauppa.

MAKSUVÄLITYSPALVELU

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe Payments. Kukkatalo Rosarium näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla. Maksaminen onnistuu pankkien debit- ja creditkorteilla.

Stripe Payments
510 Townsend Street
San Francisco, CA 94103, USA
info@stripe.com

www.stripe.com

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan kotiinkuljetuksena Kouvolan alueelle tai postipakettina ympäri Suomen. Emme postita eläviä tuotteita (kasvit ja kukat). Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Tilausvahvistus ja postipaketin seurantanumero lähetetään sähköpostina.

Postipaketin hinta 5,90€.

Voit noutaa tuotteet veloituksetta myymälästä tai valita kotiinkuljetuksen matkan mukaan. Kuljetuksen hinta määräytyy määränpään sijainnin mukaan. Tuotteet voi noutaa aikaisintaan kolmen tunnin kuluttua tilauksesta tai myöhemmin haluamanaan ajankohtana, joka ilmoitetaan tilausta tehdessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta.  Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksissa olevia käyttämättömiä tuotteita. Palautuksesta tai vaihdosta tulee aina olla yhteydessä ensin asiakaspalveluumme rosarium@rosarium.fi.  Mikäli tuote on vioittunut postissa on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautus postipakettina. Asiakas maksaa palautuksen. Kukkatalo Rosarium Oy palauttaa tilauksen arvon kun tuote/toimitus on saapunut perille.

Kukkatalo Rosarium Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

bottom of page