top of page
  • Writer's pictureRosarium

Lanseerasimme uuden palvelun: KUKKIEN DRIVE-IN!

Korona on saanut meidät miettimään toimintaamme monella tapaa uudesta näkökulmasta. Isoja uudistuksia on jo tehty, kuten verkkokaupan avaaminen. Olemme siinä mielessä onnekkaita, sillä Rosarium on kukkien vähittäiskauppana neliömääräisesti koko Kymenlaakson suurimpia alansa yrityksiä. Turvaväliä on siis helppo pitää liikkeessä asioidessaan.Liikkeemme toimii käytännössä kolmessa kerroksessa: Kellarissa meillä on kurssitilat, maantasalla kesäkukkapiha, sekä kukka- ja sisustuspuoli. Yläkerrassa meillä on tilat henkilökunnalle ja toimisto, sekä verkkokaupan varasto. Kassoja meillä on keväästä kesään käytössä kolme, joista yksi toimii pelkästään ulkona. Jos koet, ettet halua tulla sisälle liikkeeseen, voit hyvin asioida kaiken ulkokassan kautta. Kannustammekin tekemään verkkokaupan kautta tilaukset ennakkoon ja noutamaan ne ulkokassalta.


Veimme noutojen ideaa myös astetta pidemmälle. Moni on pyytänyt välttämään kokonaan kontaktia ja aloimme pohtimaan, miten saisimme kaiken sujumaan mahdollisimman jouhevasti. Niinpä lanseeraamme nyt uuden toiminnon: KUKKIEN DRIVE-IN PALVELUN! Kuvasimme tästä yhdessä Jokemedian kanssa pienin klipin demonstroimaan, miten palvelu käytännössä toimii. Katso video alta:Käytännössä ajat vain pihaan, soitat verkkokaupan palvelunumeroon (puh. 0413177602). Puhelu tulee suoraan ulkokassalle. Kerro puhelussa millä nimellä tuotteet on tilattu ja kuvaile autosi tuntomerkit. Tuomme verkkokauppaostoksesi suoraan autosi takapaksiin. Varmistathan, ettei paksi ole lukossa ja siellä on tilaa ostoksille. Käytämme hanskoja tilauksia tuodessa. Helppoa, nopeaa ja turvallista!


Mahdollisina ruuhka-aikoina on hyvä myös tiedostaa se, että vaikka meillä on suurehko parkkipaikka, saatat silti joutua hetken odottamaan vapaata parkkiruutua. Pystymme myös ottamaan yhden puhelun kerrallaan, eli soita vain uudestaan hetken päästä mikäli puhelu on juuri sillä hetkellä varattuna.


Voit myös aina noutaa tuotteet suoraan myymälästä ja nyt äitienpäiväksi teimme noutopisteen ulkokassan yhteydessä olevaan varastoon. Jos et malta jäädä autoon ja et ole riskiryhmää, toivomme ruuhkan välttämiseksi, että mahdollisimman moni suosii noutoa ulkokassalta. Näin takaamme jouhevan drive-in palvelun erityisesti riskiryhmäläisille.
Noudon lisäksi voit valita myös kotiinkuljetuksen. Meillä on kaksi kukkakuljettajaa ajamassa viikonlopun kuljetuksia. Kuljetusalueina toimii koko Kouvola aina 35 km asti. Toki voimme tehdä myös poikkeuksia ja kasvattaa aluetta, mutta nämä kuljetukset kannattaa sopia vielä suoraan soittamalla tai lähettämällä viestiä myymälään. Paketit voidaan toimittaa ilman lähikontaktia. Tämän tiedon voit lisätä kahdesta eri kohtaa, jotka on kuvattu kuvissa alla. Tuotekohdassa tai ostoskorissa.Jos sinulla heräsi kysymyksiä, toiveita, kehitysideoita tai muuta palautetta, laita meille viestiä rosarium@rosarium.fi Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja etenkin näin erikoisena ajanjaksona vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin.


Kukkien täyteistä viikkoa kaikille! ❤️


Seuraa somessa:


@rosarium_kukkatalo

Comments


bottom of page