top of page
  • Writer's pictureRosarium

UPEITA, erikoisvärikkäitä tulppaaneja!

Päivitetty: 8. huhtik. 2020

Nyt on väriä! Saimme aivan mielettömiä monivärisiä tulppaaneja. Vielä upeammaksi kukat tulevat avauduttuaan. Nämä kukat ovat jopa kauneimmillaan yksittäin tai yhdistettynä vain muutamaan kukkaan tai vihreään. Koristeellinen, kapea maljakko nostaa kukan oikeuksiinsa. Huomaa myös kuvan kultakantinen maljakko, joka erottelee kukkia kauniisti eri suuntiin.



Kukat ovat melko hintavia yksitellen, onhan niiden luontiinkin käytetty aikaa ja vaivaa. Yksi kukka on hinnaltaan 2,50 euroa. Myös siksi 1-3 tulppaania on sopiva määrä. Voihan niitä yhdistää myös esimerkiksi erikoistulppaanikimppuun. Tärkeää on kuitenkin pitää kokonaisuus ilmavana ja antaa kukalle tilaa avautua ja LOISTAA väreillään!




Itse aion laittaa näitä keväiseen pääsiäiskattaukseen yksitellen kulkemaan pitkin ruokapöytää. Varret nappaan lyhyemmiksi, jolloin voin laittaa niitä erilaisiin juomalaseihin. Kristallilasit ja viinilasit saavat näin ihan uutta käyttötarkoitusta ja pöydässä on väriä monella tasolla! Vielä parempi ajankohta näille karnevaalisille kukille olisi tietysti vappu. Saas nähdä miten ovat saatavilla niihin aikoihin. Ainakin ilostuttavat meitä nyt!


Ps. Seuraa somessa (@rosarium_kukkatalo) päivityksiä kukkien aukeamisesta!


Iloa päivääsi!


bottom of page