top of page
  • Writer's pictureRosarium

ROSAVILLA ON AUKI!

Voimme vihdoin paljastaa koko kuluneen kesän suurimman urakkamme, joka vihdoin saatiin päätökseen: Avasimme kukka- ja kurssitilan Valkealaan! Aloitamme kurssitoiminnan uudestaan jo ensi viikonloppuna.

Vihdoin pääsimme pisteeseen, jolloin meidän kukka- ja kurssitilan, Rosavillan, portit aukevat yleisölle. Tarkoituksenamme oli avata paikka jo kesällä, mutta ne kuuluisat muuttujat ja vastoinkäymiset vaikuttivat aikatauluihin. Nyt suurella ilolla voimme kertoa, että teidän paljon kyselemä kurssitoiminta jatkuu viimein!


Kesän aikana pidimme Rosavillassa useille eri yksityisryhmille kursseja. Kyselimme samalla näiltä ihanilta kurssilaisilta mielipiteitä, kommentteja ja palautetta. Näin pystyimme muokkaamaan eri toimintoja vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita mahdollisimman hyvin, kun kyseessä oli aivan uusi paikka. Toki haluamme kehittää Rosavillaa vielä enemmän, mutta tämä jää seuraavalle kesälle ja tuleville vuosille.

Ajatus omaan leikkokukka- ja kurssitilaan lähti jo monta vuotta sitten liikkeelle, mutta vasta korona ajoi meidät ryhtymään tuumasta toimeen. Olimme pandemian alussa saaneet kunnostettua kellaritilamme kursseja varten, kun yhtäkkiä jouduimme perumaan kaikki kurssit ja pitämään taukoa aina tähän asti. Vaikka kurssitilat ovatkin isot, turvavälien pitämiseen ei ollut täyttä varmuutta. Kurssitilaan kuljetaan kassojen takaa, joten samalla mietimme henkilökunnan altistumisia.


Rosavillassa kurssitoiminta tapahtuu isommalla alueella, jolloin halutessaan voi pitää oikein kunnolla etäisyyttä muihin. Osa kurssilaisista voi myös olla ulkokurssitilassa, jolloin ilma vaihtuu jatkuvasti. Jokaisella on myös omat välineet koko kurssin ajan. Näin mahdollistamme kursseille osallistumisen kaikille, myös niille, joita altistuminen edelleen pelottaa.Kurssitilojen lisäksi mielessämme oli omien leikkokukkien viljeleminen. Meitä somessa seuranneet tietävät, että hyödynnämme kaunista luontoamme mahdollisimman paljon. Ekologisuus, ympäristöystävällisyys, elämyksellisyys ja lähituotanto ovat kaikki kasvavia trendejä ja meille tärkeitä arvoja. Olimme jo aiemmin kasvattaneet satunnaisesti leikkokukkia Rosavillassa, mutta nyt halusimme tehdä sen suunnitelmallisemmin. Tänä kesänä kukkapellossa kasvoi auringonkukkia, pioneja, erilaisia niittykukkia, daalioita, astereita, zinnioita ja monia muita kukkalajikkeita.


Emme voi tarpeeksi sanoin kuvailla, kuinka ihanaa on kerätä puisiin koreihin kukkapellon antimia, siirtyä tunnelmalliseen kurssitilaan ja sitoa kimppu juuri poimituista kukista! Haluamme tarjota tätä elämystä nyt myös asiakkaillemme. Syksyn kurssivalikoimassa on monipuolisesti erilaisia kursseja ja ensi kesäksi tarjolla on vielä enemmän!


Kurssitoimintamme laajenee floristiikan lisäksi Rosavillassa aivan uuteen aluevaltaukseen, nimittäin villiyrtteihin! Jatkossa sertifioitu kouluttajamme vetää erilaisia horta eli villiyrttikursseja, kuten kokkailua ja kauneudenhoitoa sekä villiyrttikävelyjä. 


Kukkapellon kukkia tullaan myymään myös Rosariumissa. Voit valita valmiin lähileikkokimpun tai sidotuttaa tilaustyönä näitä ekologisia kukkiamme tärkeään tilaisuuteesi. Alla näet kuvat hääkimpusta, johon kaikki kukat tulivat Rosavillan viljelmiltä. Vain ripaus eukalyptusta lisättiin Rosariumin valikoimasta. Ensi kesälle laajennamme viljelmiä myös leikkovihreän tuotantoon.
Huomasimme kesän myötä asiakkaidemme halukkuuden lisäpalveluille. Muutamalla kurssilla olikin yhdistettynä kukkasidontaa ja joogaa. Yhteistyökumppanimme Sinuksi ja Yoga & More, toteuttavat alueella aivan mielettömiä kursseja liittyen joogaan, äänimaljoihin ja ratkaisukeskeiseen valmennukseen. Kurssiryhmä voi jatkossa ottaa kurssin yhteyteen myös muun muassa kukkajalkakylvyn koko ryhmälle tai vain päivänsankarille. Esimerkiksi babyshower -juhlissa jalkoja hellivä kylpy on aika ihana yllätys odottavalle äidille.


Jos haluat yhdistää kurssiin ruokailun, onnistuu sekin! Kursseihimme sisältyy aina pienet tarjoilut, mutta halutessasi voit valita ammattikokin valmistaman kolmen ruokalajin päivällisen tai illallisen. Aamupäivällä upea brunssi kruunaa kurssin.Kaunis kurssitilamme taipuu moneksi. Tilassa järjestettiin tänä kesänä yhdet häät ja useat pienet juhlat. Voit lukea lisää Rosavillan omilta nettisivuilta www.rosavilla.fiTässä vaiheessa haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, rohkeita kurssilaisia, Rosavillan tekijöitä ja myös asiakkaita kärsivällisyydestä kurssien alkamisen suhteen. Olemme todella innoissamme tästä kokonaisuudesta ja haluamme tarjota teille upeita elämyksiä nyt ja jatkossa!


Jos teillä on mitä vain kysyttävää, kommentoitavaa tai ihmeteltävää, laittakaahan viestiä. Myös yksityisryhmien tiedustelut ja varaukset otetaan tätä kautta:


info@rosarium.fi tai info@rosavilla.fi voit myös soittaa 0413177602 tai 0404817005. 

Katso syksyn kurssivalikoima ja ilmoittaudu mukaan täältä:

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ROSAVILLAAN JA ROSARIUMIIN!

@rosavilla.fi

Commentaires


bottom of page