top of page
  • Writer's pictureRosarium

Rosarium suosittelee: ideoita äitienpäiväksi

Moni pähkäilee, mitä antaa lahjaksi äidille tulevana sunnuntaina. Onhan äitienpäivä yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein juhlapäivä vuodessa. Kokosimme tähän postaukseen muutamia ideoita, jotka mahdollisesti auttavat sinua pähkäilyjesi kanssa.


1. Kaunis kimppu


Helpoin ja varmin idea on tietysti kaunis kimppu. Kukapa ei ilahtuisi kukista? Tietysti kannattaa ottaa huomioon, minkälainen lahjansaaja on. Mistä väreistä hän pitää, onko hajuherkkyyttä, lempikukka... Jos tässä kohtaa jo parahdit, ei hätää! Floristimme on sitonut upeita kimppuja kylmiöön ja henkilökunta osaa suositella tämän sesongin parhaat kimput. Piipahda myymälään tai tilaa nettikaupasta. Alla muutama suosikkimme:


Elsi 50,00€. Tilaa täältä!


Klaara 50,00€. Tilaa täältä!


Dahlia 29,90€. Tulossa verkkokauppaan pian, löytyy jo myymälästä!


2. Runkoruusu coolerissa


Kuohuvaa ja ruusuja - sitä parempaa comboa on vaikea löytää! Tämä lahja sopii mahtavasti nautiskelevalle äidille. Osta kylkeen pullo kuohuvaa (tätä ei valitettavasti meiltä saa, vaikka olemmekin palveleva kukkatalo). Cooleria voi käyttää jatkossa myös siihen oikeaan tarkoitukseensa, nimittäin juomien kylmentämiseen. Kokoa tällä lahjalla on melkein metri!Runkoruusu coolerissa 51,00€. Tilaa täältä!


3. Mummolle mansikoita


Äitienpäivänä muistetaan tietysti myös mummoja, mummeja, mammoja ja isoäitejä. Ilahduta heitä tällä hauskalla mansikkaruukulla! Tämä sopii sisätiloihin, parvekkeelle ja omalle pihalle. Tulevina vuosina voitte yhdessä istuttaa uudet taimet vanhojen tilalle.4. Rentouttava laventeli


Jos äidillä on välillä tapana stressaantua tai jopa suuttua, rentouttava laventelin tuoksu saa kenen tahansa mielen leppymään. Jos et halua laventelia ruukkukukkana, toinen hyvä vaihtoehto on tuoksupussi. Jätä pussi liinavaatekaappiin levittämään tuoksuaan, niissä lakanoissa tulee nimittäin jatkossa hyvä uni!
5. Maailman kauneimmat astiat


Jos äitisi rakastaa kukkia niin kuin mekin, loistava lahjaidea ovat Maxwell & Williams suunnittelemat astiat. Astiat voi laittaa tiskikoneeseen, uuniin ja mikroon. Mukana tulee lahjapakkaus. Aamut alkavat hitusen paremmin, kun näistä nauttii aamiaisen! Ps. Voit kauttamme tilata isomman määrän sarjan tuotteita, myös ruokalautasia.