TARINAMME

KUKKIA JO KOLMANNESSA SUKUPOLVESSA

Unelmien kukkakauppa - Rosarium. Siksi meitä on asiakkaidemme suusta luonnehdittu. Haluamme saada sinut ihastumaan, innostumaan, unelmoimaan ja rakastumaan yhä uudelleen ja uudelleen. Niin Rosariumiin, kuin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin. 

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Tarinamme takaa löytyykin aito rakkaustarina. Isoisä halusi antaa isoäidille oman kukkakaupan, sillä isoäiti työskenteli nuorena Mäntyharjulla kukkakaupassa ja isoisään rakastuttuaan päätyi tämän kanssa Kouvolaan. Omaa kukkakauppaa isoäiti ei tosin saanut, mutta kukka-alan yrityksen kyllä. Parin toisiksi vanhin tytär, Tiina, päätyi perustamaan Rosariumin vuonna 2007, suvun työskenneltyä pitkään puutarha-alalla. Nykyään myös Tiinan tyttäret ovat mukana yrityksen toiminnassa markkinoinnin parissa, sekä sesonkiapuna. Tietysti myös isovanhemmat saavat nauttia nyt eläkepäivillään kukkakaupasta tyttären ja tyttärentyttärien kautta.

rosarium tänä päivänä

Rosariumissa laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Takanamme seisoo vankka tavarantoimittajien joukko, joka varmistaa kukkien ja kasviemme hyvän saatavuuden, tuoreuden sekä ajanmukaisuuden. Koska haluamme tarjota uniikkeja kukka-asetelmia, keräämme paljon myös itse luonnosta materiaaleja.

Kukat ja kasvit sisältävät suuria tunteita ja Rosariumissa me saammekin päivittäin osallistua juuri sinun tärkeisiin hetkiin sisälsivät ne sitten iloa, surua, toivoa, lohtua tai rakkautta. Toiveidesi pohjalta toteutamme jokaisen sidontatyön, istutuksen, kranssin tai muun valikoimastamme löytyvän teoksen suurella ammattiylpeydellä. Haluamme myös levittää kukkien tuomaa hyvää mieltä ja tutustuttaa sinut  kukkasidonnan saloihin Rosariumin kukkakursseilla.

Ystävällisyys, asiakaspalveluhenkisyys ja aitous työssämme ovat asioita, joita toivomme sinun näkevän kaikessa tekemisessämme. Haluamme, että sinun on mukava palata Rosariumiin vuodesta toiseen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toiveita nyt ja tulevaisuudessa.

ARVOMME

PERHE

AMMATTITAITO

LAATU

YMPÄRISTÖ

yhteystiedot
MYYMÄLÄ

Osoite: Utinkatu 67, 45200 Kouvola

Puhelinnumero: 0401613208

Sähköposti: rosarium@rosarium.fi

verkkokauppa

Puhelinnumero: 0401613208

Sähköposti: info@rosarium.fi

aukioloajat

Ma - Pe: 9:30 – 17

La: 9 – 16

Su: 10 – 15

Hyvä tietää
tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota tietoa tarjouksista, uutuuksista ja paljosta muusta!

Kuulumme Interflora kukkavälitysketjuun

© 2020 Rosarium Kukkatalo Oy

  • Facebook
  • Instagram