top of page

la 30. marrask.

|

Utinkatu 67

Workshop: Näyttävä juhlapöytä

Opi tekemään uudenlainen kattaus ja koristelu talvisesongin juhliin. Itsenäisyyspäivä, joulu ja uudenvuoden aatto saavat uuden sysäyksen oppimillasi trendeillä ja visuaalisilla vinkeillä.

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Workshop: Näyttävä juhlapöytä
Workshop: Näyttävä juhlapöytä

Aika & Paikka

30. marrask. 2019 klo 14.00 – 16.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Workshopissa käydään läpi uusia ideoita Ruotsin ja USA:n AW19 kauden trendikatselmuksesta. Isojen kimppujen ja asetelmien sijasta opit hyödyntämään talvisesongin kukkia, ruukkuja, maljakoita, nauhoja, liinoja ja erilaisia sisustuselementtejä uudella tavalla! Workshopissa jokainen saa tehdä oman roikkuvan installaation kattauspöydän yläpuolelle. Oman installaation voi kurssin lopuksi viedä koristuttamaan omaa kotia. 

Workshopin hinta on 40€, sisältäen tarjoilut, opetuksen ja oman installaation. Workshopiin osallistujille Rosariumin sisustustuotteista -20% alennus!

Workshopin kesto on noin kaksi tuntia. 

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page