top of page

ti 26. marrask.

|

Utinkatu 67

Talvinen/Jouluinen kranssikurssi

Kranssikurssilla opit tekemään mieleisesi talvisen kranssin hyödyntäen eri tekniikoita. Tee joululahjaksi upea kranssi kauniilla koristeilla!

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Talvinen/Jouluinen kranssikurssi
Talvinen/Jouluinen kranssikurssi

Aika & Paikka

26. marrask. 2019 klo 17.00 – 19.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kranssikurssilla saat valita mieleisesi pohjan ja koristeet. Floristin ohjeistuksilla opit tekemään näyttäviä kransseja hyödyntäen luonnonmateriaaleja ja liikkeestä löytyviä koristeita. Käymme läpi eri kranssitekniikoita ja visuaalisia vinkkejä kranssien teossa. Voit tehdä minimalistisen havuseppeleen hyödyntäen tekolunta tai näyttävän joulukranssin joulupalloin ja säihkyvin koristein!

Kranssikurssin hinta on 40€, sisältäen pohjan, sekä tarvikkeet, tarjoilut, paketoinnin ja opetuksen. Jos haluat kranssiisi extra koristeita sisustuspuolen valikoimastamme, voit valita ne erikseen (hinnat alkaen 1,50€). 

Kurssin kesto noin kaksi tuntia. 

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page