top of page

to 06. lokak.

|

Rosarium

Syyskranssi ulko-oveen

Runsas ja syksyinen kranssi valmistetaan erilaisista elementeistä. Kranssi kestää pitkälle alkutalveen ja se tehdään ulko-ovea koristamaan.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Syyskranssi ulko-oveen
Syyskranssi ulko-oveen

Aika & Paikka

06. lokak. 2022 klo 17.00 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksy on täällä ja on aika vaihtaa kesäkukat ja muut koristeet ruskean ja oranssin syviin sävyihin. Päästä luovuus valloilleen ja valmista omaan kotiisi ulko-oveen upea kranssi toivottamaan vieraasi tervetulleiksi. Kranssi on myös ihana lahjaidea!

Opi hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan koristevalikoimaa kransseissa. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Puhumme kurssilla luonnonmateriaalien hankinnasta, säilönnästä ja käsittelystä sekä kukkakaupasta löytyvien materiaalien yhdistämisestä näihin. Käymme läpi visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita. Pääosin kranssit tehdään rankatekniikalla sitoen. Kranssit viimeistellään erilaisilla nauhoilla ja liimattavin koristein.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa.  Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle 2 päivää ennen kurssin alkua tulleista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 55 euroa. 

Liput

  • Kurssimaksu

    55,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page