top of page

su 26. syysk.

|

Rosavilla

Syyskranssi ulko-oveen

Runsas ja syksyinen kranssi valmistetaan erilaisista elementeistä. Kranssi kestää pitkälle alkutalveen ja se tehdään ulko-ovea koristamaan.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Syyskranssi ulko-oveen

Aika & Paikka

26. syysk. 2021 klo 14.00 – 16.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Valmista omaan kotiisi ulko-oveen upea kranssi toivottamaan vieraasi tervetulleiksi. Opi hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan koristevalikoimaa kransseissa. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Käymme kurssilla läpi myös visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! 

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä. 

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 55 euroa. 

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Kurssimaksu

  55,00 €

  ALV on mukana

  55,00 €

  ALV on mukana

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page