top of page

la 02. lokak.

|

Rosavilla

Syksyinen hyggekimppu, ryhmä 2

Rakenna boheemi ja rönsyilevä kukkakimppu sesongin kauneimmista kukista! Höysteenä hyödynnämme luonnon upeaa väriskaalaa, joka tuo syksyisen tunnelman tähän näyttävään kimppuun.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Syksyinen hyggekimppu, ryhmä 2
Syksyinen hyggekimppu, ryhmä 2

Aika & Paikka

02. lokak. 2021 klo 10.00 – 12.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyllä kimpuissa saa olla kokoa, väriä ja runsautta! Hyggekurssimme ovat olleet aina suosituimpien joukossa, eikä ihme - nämä kimput ovat paitsi näyttäviä, myös helpoimmasta päästä sitoa. Syksyiseen hyggeilyyn kuuluu myös lämmintä purtavaa ja juotavaa ulkotulen äärellä. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 40 euroa.  

Liput

  • Kurssimaksu

    40,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Loppuunmyyty

Tämä tapahtuma on loppuunmyyty

Jaa tapahtuma

bottom of page