top of page

to 13. lokak.

|

Rosarium

Syksyinen hyggekimppu

Rakenna boheemi ja rönsyilevä kukkakimppu sesongin kauneimmista kukista! Höysteenä hyödynnämme luonnon upeaa väriskaalaa, joka tuo syksyisen tunnelman tähän näyttävään kimppuun.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Syksyinen hyggekimppu
Syksyinen hyggekimppu

Aika & Paikka

13. lokak. 2022 klo 17.30 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyllä kimpuissa saa olla kokoa, väriä ja runsautta! Hyggekurssimme ovat olleet aina suosituimpien joukossa, eikä ihme - nämä kimput ovat paitsi näyttäviä, myös helpoimmasta päästä sitoa. Hyggekimpuissa saa olla luova ja hyödyntää elementtejä, joita ei usein kimpuissa näe. Kimppu tehdään spiraalitekniikalla. Käymme läpi syvyysvaikutelmia, kultaistaleikkausta, symmetriaa ja sen rikkomista sekä kimpun viimeistelyä esimerkiksi kuvauksissa suosituilla nauhoilla ja kankailla. Jokainen kurssilainen saa pakata kukkakaupan oppien mukaisesti oman kimppunsa. 

Syksyiseen hyggeilyyn kuuluu myös lämmintä juotavaa ja herkullista purtavaa. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen tapahtumaa tulleista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin 1,5 tuntia ja hinta on 40 euroa.  

Liput

  • Kurssimaksu

    40,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page