top of page

ti 16. huhtik.

|

Utinkatu 67

Super trendikäs "hyggekimppu" -kurssi luonnonelementeistä

Huhtikuussa hyödynnetään luonnonelementtejä kimppujen teossa: Pajut, oksat, jopa risut vievät kimppujen teon aivan uudelle tasolle! Tule mukaan oppimaan!

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Super trendikäs "hyggekimppu" -kurssi luonnonelementeistä
Super trendikäs "hyggekimppu" -kurssi luonnonelementeistä

Aika & Paikka

16. huhtik. 2019 klo 18.00 – 20.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Boheemit kimput ovat olleet suuressa suosiossa lähivuosina, niistä käytetään nimitystä "hyggekimppu". Ilmavat, näyttävät, rönsyilevät kimput höystettynä luonnon elementein ovat tilan katseenvangitsijoita. Opi tekemään hyggekimppu Rosariumin kimppukurssilla!

Kimppukurssin aloitushinta on 20€, sisältäen kimpun pohjan (vihreät, heinät, oksat), sekä tarvikkeet, tarjoilut, paketoinnin ja opetuksen. Jos haluat kimppuusi leikkokukkia, voit valita ne erikseen (hinnat alkaen 1,50€).

Kurssin kesto noin kaksi tuntia.

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page