top of page

to 02. maalisk.

|

Rosarium

Silkkikukkakranssi ulko-oveen

Kestävä kranssi ulos tehdään silkkikukista. Valitse laajasta väriskaalasta juuri omaan kotiisi sopivat väri keväisellä teemalla!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Silkkikukkakranssi ulko-oveen
Silkkikukkakranssi ulko-oveen

Aika & Paikka

02. maalisk. 2023 klo 17.30 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keväällä oven koristelu voi olla hankalaa, sillä kosteus homehduttaa osaa eloperäisiä materiaaleja ja esimerkiksi kuivakukat eivät sovellu ulos ollenkaan. Havukranssit ovat liian jouluisia ja tilalle pitäisi saada jotain pirteää. Nyt tehdään kevätkransseja silkkikukista! 

Tällä kranssikurssilla käytämme pohjana valkoista koivupohjaa. Vaikka pohja on standardi kokoinen, saat halutessasi kasvatettua kokoa omaan oveesi sopivaksi lisä oksin. Teemme kranssit rankatekniikalla, jolla kranssin pääasiallinen rakenne sidotaan. Tämän jälkeen silkkikukkia lisätään liimauksella. Kranssi koristellaan halutessaan vielä silkkinauhoin, höyhenin, koristetikuin (esim. "Tervetuloa") ja muilla höysteillä, kuten koristelinnuilla ja -perhosilla.

Käytämme materiaaleina erilaisia oksia luonnosta: angervo, koivu, köynnöshortensia, lehtikuusi, paju ja mustikka. Pohjan täytteeksi on valittavana niineä ja meriheinää. Käytämme silkkikukkia ja -lehtiä koristeena. Näistä kaikista löytyy meiltä laaja väri- ja lajikeskaala, joten voi tehdä juuri omanlaisesi kranssin!

Käymme kurssilla rankatekniikan lisäksi läpi erilaisia visuaalisia sääntöjä ja ohjenuoria. Puhumme myös väriopista ja pohjamateriaalien käsittelystä kun pohja rakennetaan itse.

Kurssilla on tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. 

Liput

 • Pääsymaksu

  30,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page