top of page

la 25. helmik.

|

Rosarium

Raikas kuivakukkakranssi

Kotia sisustaessa myös seinät on hyvä huomioida ja nyt niille pääsee tekemään ihanan raikkaita ja värikkäitä sidontatöitä juuri omilla lempiväreillä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Raikas kuivakukkakranssi
Raikas kuivakukkakranssi

Aika & Paikka

25. helmik. 2023 klo 12.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kranssikurssilla pääset valitsemaan erilaisista pohjista tai jopa tekemään alusta asti omasi. Pohjia löytyy eri kokoisina, joten työsi voi olla kooltaan joko iso tai pieni. Teemme kranssit rankatekniikalla, jolla kranssin pääasiallinen rakenne sidotaan. Tämän jälkeen voit lisäillä hennompia elementtejä liimauksella. Kranssi koristellaan halutessaan vielä silkkinauhoin.

Käytämme materiaaleina erilaisia oksia luonnosta: angervo, koivu, köynnöshortensia, lehtikuusi ja mustikka. Pohjan täytteeksi on valittavana niineä, meriheinää ja pampaheinää. Kukkina ja koristeina käytämme monipuolista valikoimaamme kuivatuista leikkokukista, joita ovat esimerkiksi olkikukat, harsot, piikkiputki, ruusut ja hortensiat. Näistä kaikista löytyy meiltä laaja väriskaala, joten voi tehdä juuri omanlaisesi kranssin!

Käymme kurssilla rankatekniikan lisäksi läpi erilaisia visuaalisia sääntöjä ja ohjenuoria. Puhumme myös väriopista.

Kurssilla on tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. 

Liput

 • Pääsymaksu

  37,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page