top of page

to 27. lokak.

|

Rosarium

Oma kukkakurpitsa

Opi tekemään oma kukkakurpitsa, jonka voi laittaa koristamaan kotia sisälle tai ulos!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Oma kukkakurpitsa
Oma kukkakurpitsa

Aika & Paikka

27. lokak. 2022 klo 17.00 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyn ja lähestyvän Halloweenin kunniaksi järjestämme kukkakurpitsakurssin! Kurpitsa soveltuu sisä- sekä ulkokäyttöön. Jokainen saa myös mukaan oman kurpitsan sisällön mukaansa myöhempää käyttöä varten (kasvata siemenistä omat kurpitsat ensi vuonna tai valmista täytteestä nyt ihania kurpitsaruokia!). Etenkin ulkokäytössä kurpitsa kestää useita viikkoja ja vain leikkokukkia tarvitsee vaihtaa välillä. 

Kurssilla opiskelemme sieni- ja kanaverkkotekniikkaa, asetelmien tekoa ja siihen liittyviä teknisiä ominaisuuksia ja visuaalisia ohjeita. Puhumme väriopista, struktuureista ja viimeistelystä. Kurssi sopii myös lapsille, mikäli haluatte tehdä yhdessä todellisen taideteoksen! Hinta on per kurpitsa, jos teette useamman, toisen kurpitsan hinta on 40€.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.  Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! 

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen kurssin alkua tapahtuvista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 50 euroa.  

Liput

 • Iso kurpitsa

  Kurssimaksu: Oranssi iso kurpitsa.

  50,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Pieni kurpitsa

  Kurssimaksu: Pieni koristekurpitsa

  Myynti on päättynyt
  • 20,00 €
   Verot: ALV on mukana
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page