top of page

su 03. lokak.

|

Rosavilla

Oma kukkahattu

Kukkahattutädit kunniaan, sillä nyt sidotaan tyylikäs kuivakukkahattu, joka sopii päähän tai koristeeksi seinälle!

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Oma kukkahattu
Oma kukkahattu

Aika & Paikka

03. lokak. 2021 klo 14.00 – 16.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyllä on ihana alkaa käyttämään tyylikkäitä hattuja, mutta miksei tehdä niistä vielä astetta tyylikkäämpiä? Nyt se on mahdollista, nimittäin hatut koristellaan kuivakukin! Tuo oma hattusi ja korista se tyyliisi sopivaksi. Hattu voi olla minkälainen ja mallinen tahansa. Parasta olisi, jos siinä on jonkinlainen reuna kuten kuvan hatussa. 

Tähän floristiseen teokseen kurssilaisilla on valittavana on erilaisia värejä, materiaaleja ja koristeita. Teos on helppo ottaa pois ja lisätä takaisin, mikäli haluat käyttää hattua välissä ilman koristeita. Kuivakukkahattu on myös upea seinällä koristeena.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! 

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista. Varaa myös lämmintä vaatetta päälle.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 45 euroa. 

Jaa tapahtuma

bottom of page