top of page

su 17. jouluk.

|

Rosarium

"Non-stop" istutuskurssi klo 10-14 välillä

Tule tekemään jouluistutus omavalintaisista kasveista ja ruukuista tai koreista! Voit tuoda myös oman astian ja tehdä useamman esimerkiksi lahjaksi. Tule monelta vain klo 10-14 välillä. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

"Non-stop" istutuskurssi klo 10-14 välillä
"Non-stop" istutuskurssi klo 10-14 välillä

Aika & Paikka

17. jouluk. 2023 klo 10.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Nyt pääset kurkkaamaan kukkakaupan kiireisimmän sesongin kulisseihin ja osallistumaan istutusten tekoon! Tee omaan kotiin tai lahjaksi yksi tai useampi istutus. Pääset kunnolla hommiin ilman pelkoa sotkusta, kun kodin sijaan pääset tekemään kaiken meidän tiloissa. Nautiskele samalla lämpimästä glögistä ja rennosta musiikista!

Meiltä löytyy runsas kasvi- ja koristevalikoima, niin isoa kuin pientä kasvia ja koristeita koko väriskaalan mitalta! Lisäksi valikoimassa erilaisia luonnonoksia, käpyjä ja havuja, kuten myös koristetikkuja, palloja ja rusetteja. Istutukset tehdään sopiviin astioihin ja myös niitä löytyy meiltä runsas valikoima.

Voit myös tuoda oman astian ja omat koristeet jos niitä on kertynyt varaston nurkkiin vuosien saatossa. 

Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tule vain paikalle klo 10-14 välillä! Maksu tapahtuu valitsemiesi kukkien, kasvien ja koristeiden mukaan, hinnat ovat näkyvillä tuoteryhmissä. 

Tervetuloa päivään mukaan! 

Jaa tapahtuma

bottom of page