top of page

to 24. marrask.

|

Rosarium

Marraskuinen kimppu

Marraskuussa kuura ja pakkanen värjää maata, ehkä saadaan myös hitunen lunta. Alkutalven upea kimppu tehdään sesongin kukista ja havuista. Ehkä haluat lisätä huurretta luonnon inspiroimana!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Marraskuinen kimppu
Marraskuinen kimppu

Aika & Paikka

24. marrask. 2022 klo 17.00 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Marraskuussa ruska on saanut väistyä ja ollaan joulun kynnyksellä. Marraskuun pimeydessä iloa ja valoa tuovat upeat kimput! Käytämme kurssilla sesongin kauniita kukkia, sekä esimerkiksi erilaisia kotimaisia havuja. Kimpun voi halutessaan viimeistellä kävyin, palloin, huurteella, lumella tai hileellä. 

Kimppu tehdään spiraalitekniikalla. Käymme läpi syvyysvaikutelmia, kultaistaleikkausta, symmetriaa ja sen rikkomista. Jokainen kurssilainen saa pakata kukkakaupan oppien mukaisesti oman kimppunsa. 

Jouluiseen kurssiin kuuluu myös lämmintä juotavaa ja herkullista purtavaa. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen tapahtumaa tulleista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin 2 tuntia ja hinta on 45 euroa.  

Liput

 • Kurssimaksu

  45,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page