top of page

to 02. toukok.

|

Utinkatu 67

Luento workshop: Värit ja niiden yhdistelmät sisustuksessa ja kukissa

Puuteri ja minttu, violetti ja oranssi, keltainen ja turkoosi? Miten yhdistellä erilaisia värejä osana sisustusta ja elämää? Mitä värit aiheuttavat meissä? Mitä väriä sinun kannattaa lisätä elämääsi? Luento ja workshop sisustussuunnittelija/taideterapiaohjaaja Anu Hedborgin vetämänä!

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Luento workshop: Värit ja niiden yhdistelmät sisustuksessa ja kukissa
Luento workshop: Värit ja niiden yhdistelmät sisustuksessa ja kukissa

Aika & Paikka

02. toukok. 2019 klo 18.00 – 20.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Väreillä on erilaisia merkityksiä. Miten ne vaikuttavat meihin, meitä ympäröivään tilaan ja muihin ihmisiin? Kertooko värivalinnat jotain sinusta ja sen hetkisestä elämäntilanteestasi? Erilaisin yhdistelmin voimme muuttaa värin synnyttämää mielikuvaa: musta ei aina edusta surua tai punainen rakkautta. Uskallatko kokeilla uusia ja jännittäviä väriyhdistelmiä kotonasi? Tule mukaan oppimaan värien psykologisesta merkityksestä ja vaikutuksesta osana kodin sisustamista, sekä koko elämää!

Luennoitsijana toimii sisustussuunnittelija, taideterapeutti, valokuvaaja Anu Hedborg. Toisena luennoitsijana ja stailistina luova konsultti, valokuvaaja ja sisustus -ja ruokastailisti Sarianne Solio.

Luento workshopin hinta on 10€, sisältäen tarjoilut, opetuksen, näytöt ja lopussa tehtävän oman stailauksen, johon saa vinkkejä ja opastusta ohjaajilta. Luentoon osallistujille Rosariumin sisustustuotteista ota 3, maksa 2 tarjous!

Luento workshopin kesto on noin kaksi tuntia.

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page