top of page

ke 01. maalisk.

|

Rosarium

Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi

Hiihtolomaviikon perinteinen kurssimme on kukka-asetelman tekeminen sieneen yhdessä aikuisen ja lapsen kanssa! Kurssi on kivaa yhdessätekemistä ja aiheena helppo pienillekin lapsille.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi
Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi

Aika & Paikka

01. maalisk. klo 12.00 – 13.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssi on suunnattu lapselle ja aikuiselle, mutta mukaan voi tulla minkäikäiset tahansa! Kurssihinta 25 € on yhdelle asetelmalle (=1 lapsi, 1 aikuinen). Astioina on valittavana useista erilaisista malleista, jotka sisältyvät hintaan.

Kurssilla keskitymme enemmän kukkien kanssa tekemiseen, eikä niinkään tarkkoihin tekniikoihin, kun kyseessä on lapsille suunnattu kurssi. Sienen kanssa työskentely on helppoa ja onnistuminen on taattua! Toki kurssilla on halukkaiden mahdollista saada myös yksityiskohtaisempaa oppia.

Kukkien lisäksi asetelma on mahdollista koristella haluamillaan materiaaleilla, joita ovat muun muassa silmuilla olevat oksat, nauhat ja rusetit, höyhenet sekä erilaiset koristetikut.

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja tilasta löytyy sohvaryhmä, jolle voi välillä istahtaa nauttimaan herkuista.

-

Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin.

Kursille mahtuu maksimissaan 15 paria.

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Pääsymaksu

  25,00 €

  25,00 €

  0

  0,00 €

 • Lahjakortti

  0,00 €

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page