top of page

ke 02. maalisk.

|

Utinkatu 67

Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi

Hiihtolomaviikon perinteinen kurssimme on kukka-asetelman tekeminen sieneen yhdessä aikuisen ja lapsen kanssa! Kurssi on kivaa yhdessätekemistä ja aiheena helppo pienillekin lapsille.

Ryhmä on valitettavasti jo täynnä.
Katso muut tapahtumat
Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi
Lapsi ja aikuinen - yhteinen asetelmakurssi

Aika & Paikka

02. maalisk. 2022 klo 12.00 – 14.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssi on suunnattu lapselle ja aikuiselle, mutta mukaan voi tulla minkäikäiset tahansa! Kurssihinta 30 € on yhdelle asetelmalle (=1 lapsi, 1 aikuinen). Jos haluat ottaa useamman lapsen mukaan, toinen asetelma on 25 €. Astioina on valittavana useista erilaisista malleista, jotka sisältyvät hintaan.

Kurssilla keskitymme enemmän kukkien kanssa tekemiseen, eikä niinkään tarkkoihin tekniikoihin, kun kyseessä on lapsille suunnattu kurssi. Sienen kanssa työskentely on helppoa ja onnistuminen on taattua! Toki kurssilla on halukkaiden mahdollista saada myös yksityiskohtaisempaa oppia. 

Kukkien lisäksi asetelma asetelma on mahdollista koristella haluamillaan materiaaleilla, joita ovat muun muassa Kouvolassa viljellyt upean muhkeat pajunkissat, silmuilla olevat oksat, nauhat ja rusetit, höyhenet sekä erilaiset koristetikut.

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja tilasta löytyy sohvaryhmä, jolle voi välillä istahtaa nauttimaan herkuista.

-

Kurssi ja mahdolliset lisäostokset maksetaan kurssin päätyttyä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin.

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 2 tuntia ja hinta on 30 euroa (kaksi henkilöä, yksi asetelma, lisäasetelmat 25€ / kpl).

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssipäivänä.

Jaa tapahtuma

bottom of page