top of page

la 25. toukok.

|

Utinkatu 67

Kukkia ja Kampauksia - Saana Nurmisen opein

Opi tekemään itse helppoja, mutta näyttäviä kampauksia palkintoja niittäneen Saana Nurmisen johdolla! Lisäksi opit, miten kampauksiin yhdistetään kukkakoristeita, -seppeleitä ja muuta upeaa kukista!

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Kukkia ja Kampauksia - Saana Nurmisen opein
Kukkia ja Kampauksia - Saana Nurmisen opein

Aika & Paikka

25. toukok. 2019 klo 13.00 – 15.00

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Elämä on täynnä juhlia ja mikä olisikaan upeampaa oppia, kuin helpot, nopeat, mutta näyttävät kampaukset kukkakoristuksin!

Palkintoja hiuskilpailuissa niittänyt Lehtomäen Hiuspisteen Saana Nurminen tulee loihtimaan ja kertomaan erilaisista pikakampauksista Rosariumiin. Kurssilaiset saavat itse kokeilla ja harjoitella kampausten tekoa Saanan opastuksessa.

Valmiiseen kampaukseen saat tehdä floristin ohjein upean ja näyttävän kukkakoristeen: seppele, kukkapanta, pinneillä kiinnitettäviä kukkia, yksi iso väripilkku korvan takana... Mitä vain keksit!

Kampauskurssin hinta on 45€ sisältäen tarvikkeet, tarjoilut, kampaukset, opetuksen ja kukkalaitteet hiuksiin.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia.

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page