top of page

la 29. huhtik.

|

Rosarium

Kukkia ja kampauksia - pääseppele, kukkakampa, kukkapanta juhliin

Juhlakausi on alkamassa ja nyt harjoitellaan erilaisia asun kruunaavia kukkatöitä asetettavaksi päähän ja hiuksiin.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kukkia ja kampauksia - pääseppele, kukkakampa, kukkapanta juhliin
Kukkia ja kampauksia - pääseppele, kukkakampa, kukkapanta juhliin

Aika & Paikka

29. huhtik. 2023 klo 12.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kukat sopivat moneen juhlaan ja asuun, joten juhlakauden alussa käymme läpi tekniikoita erilaisiin kukkasidontatöihin, joita asetetaan päähän ja hiuksiin. Vinkkinä kurssi erityisesti ylioppilaille, sillä kukkakampa sopii hyvin myös lakin kanssa!

- Pääseppele:

Seppele on mahdollista tehdä erilaisin asetteluin, joista suosituimmat ovat meillä puolikukkainen seppele, täyskukkainen seppele, kukkakruunu ja seppele satunnaisin kukin. Seppele sidotaan rankatekniikalla.

- Kukkapanta

Hiuspantaan liimataan joko suoraan vihreistä pohja ja kukkia päälle tai sitten pantaan kiinnitetään kaaospunontatekniikalla tehty pohja, jonka suurempi pinta-ala mahdollistaa isomman määrän kukkia. Kukat ja vihreät liimataan kukkaliimalla.

- Kukkakampa

Pannan kanssa samantapainen tekniikka, mutta kampa työnnetään piikeistä hiuksiin, esimerkiksi nutturan yläpuolelle. Kammasta saa muotoiltua erilaisia ulottuvuuksia, eikä se tarvitse olla litteä. Myös tässä on mahdollista käyttää hyväksi kaaospunontaa. 

Kurssilla jokainen saa tehdä yhden edellämainituista sidontatöistä. Alkuun käymme kuitenkin kaikki tekniikat läpi, joten voit myöhemmin itseksesi rakentaa jonkin muun näistä. Käytämme näissä kaikissa kukkina pastellisen ja valkoisen sävyisiä oksaneilikoita, krysanteemia, limoniumia tai harsoa. Vihreinä ruscusta ja eukalyptusta.

Kurssilla on tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa. 

Kurssipaikan voi perua viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, jolloin palautamme maksun. Alle 2 päivää  tulleista peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Kurssipaikan voi aina antaa myös eteenpäin jos olet itse estynyt tulemaan. Sairastapaukset katsomme tapauskohtaisesti.

Liput

 • Pääsymaksu

  35,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page