top of page

la 27. marrask.

|

Rosarium

KUKKAKURSSI POP-UP 27.11.

Tule tekemään pop-up tyylisesti oma floristinen työsi milloin sinulle parhaiten päivän aikana (10:00-15:00) sopii! Voit valita esimerkiksi kimpun, kranssin, ovikoristeen tai istutuksen.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
KUKKAKURSSI POP-UP 27.11.
KUKKAKURSSI POP-UP 27.11.

Aika & Paikka

27. marrask. 2021 klo 10.00 – 15.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Rosariumin tonttupaja on taas käynnissä kurssitiloissamme ja haluamme avata teille ovet tähän meidän salaiseen maailmaan. Sinun ei tarvitse varata paikkaa etukäteen ja maksat paikanpäällä lähtiessäsi. Voit tehdä useampia töitä, kuinka isoja tai pieniä tahansa sekä ottaa mukaan kaverin tai lapsesi. Lapsille hinnat ovat alennettuja. 

Rakenna siis jouluinen koti juuri omalla budjetilla ja haluamanasi aikana! Voit myös tuoda oman ruukun tai korin istutusta varten tai kotoa jo löytyvän kranssipohjan, joihin teet työt. Meillä on toki paljon vaihtoehtoja moneen tyyliin ja tietysti materiaaleja joista valita. Teetpä sitten maanläheisen ja rustiikkisen tai kimaltelevan ja värikkään, löytyy meiltä tarvikkeet toteutukseen!

Tilassa on pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa pikkujoulujen hengessä.

Huomioi myös aika, sillä tekemiseen menee aina hetki. Kursseiltamme opittuna, tässä on aloittelijoiden käyttämästä ajasta osviittaa:

Kimppu: noin 1h

Istutus: noin 1h

Kranssi: noin 2h

Amerikkalainen ovikoriste noin 2h-2,5h

Jos olet tottunut tekijä, kuluu sinulla vähemmän aikaa. Voit myös osallistua useampaan pop-up päivään ja tulla tekemään eri töitä eri päivinä. Voit olla meihin myös yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää etukäteen.

Ei muuta kun, LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ❤️

Jaa tapahtuma

bottom of page