top of page

to 23. huhtik.

|

Utinkatu 67

Kukkakoruja -ja kampauksia

Päättäjäispäivän ja kesäjuhlien lähestyessä opetellaan tekemään kukista koruja (rannekoru, kaulakoru tai ihokoru), sekä kampauksia (kukkaseppele tai kukka-asetelma hiuksiin). Voit ottaa myös YO-lakin mukaan ja kokeilla koruja tai kampauksia sen kanssa!

Osallistujamäärä on valitettavasti täynnä.
Katso muut tapahtumat
Kukkakoruja -ja kampauksia
Kukkakoruja -ja kampauksia

Aika & Paikka

23. huhtik. 2020 klo 18.00 – 19.30

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Juhlakauden lähestyessä on hyvä aika oppia tekemään kukka aiheisia koruja ja kampauksia. Floristin opetuksella käydään läpi jokaisen kanssa valitsemansa teos, kukkakoru tai kampaus. Kukkakoruja on valittavana rannekoru, kaulakoru tai miten kukista tehdään suoraan iholle kaunis koriste. Hiusteemassa hairjoitellaan miten kukista tehdään hiuskoruja, jotka saa yhdistettyä kampauksiin tai voit tehdä myös kukkaseppeleen. Voit ottaa myös YO-lakin ja kokeilla miten voisit yhdistää kukkia lakin kanssa juhlapäivänäsi.

Kurssin hinta on 40€, sisältäen valitsemasi teoksen materiaalit ja opetuksen. Halutessasi voit tehdä useamman, jolloin laskemme sinulle alennetun hinnan toisesta kappaleesta.

Kurssin kesto noin kaksi tuntia. 

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää hauskaa musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page