top of page

pe 01. jouluk.

|

Rosarium

Kranssikurssi (01.12)

Nyt on upeiden kranssien aika! Voit tehdä kranssin ulko-oveen, haudalle, ikkunaa koristamaan tai sisätiloihin. Materiaalien kirjo on runsas!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kranssikurssi (01.12)
Kranssikurssi (01.12)

Aika & Paikka

01. jouluk. 2023 klo 17.30 – 19.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Valmista upea kranssi, jonka voit sijoittaa ulko-oveen, tehdä haudalle tai valita sellaisia materiaaleja, jotka kestävät myös sisätiloissa, kuten kerrostalon sisäovessa.

Kurssilla opiskelemme rankatekniikkaa ja muita kiinnitykseen liittyviä oppeja. Opit myös hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan laajaa koristevalikoimaa kransseissa. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Käyttämämme materiaalit ovat erikoishavuja ja luonnon havuja. Kaikki ovat kotimaisia. Käymme kurssilla läpi myös visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita. Kranssit viimeistellään rusetein, nauhoin, kävyin ja muilla koristein. Halutessasi voit suihkuttaa vähän tekolunta tai hilettä havujen päälle tai jättää teoksen naturelliksi.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia (voit lähteä aiemmin jos olet nopea) ja hinta on 50 euroa.

Liput

 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Kurssimaksu

  50,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page