top of page

su 12. helmik.

|

Rosarium

Kimppu ystävälle

Ystävänpäivän lähestyessä teemme upeita kimppuja annettavaksi ystävälle tai ilahduttamaan omaa kotia. Kimpuissa sesongin parhaita kukkia ja näyttävää ilmettä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kimppu ystävälle
Kimppu ystävälle

Aika & Paikka

12. helmik. 2023 klo 13.00 – 14.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Itsetehty lahja on aina paras lahja ja vielä lahja kukkakimpun muodossa ei varmasti voi mennä pieleen! Siispä ilahdutamme ystävää (tai myös itseä) upealla kimpulla, joka rakennetaan kimppukurssilla saaduilla opeilla. 

Kukissa käytämme sesongin upeuksia: leinikkiä, värililjaa sekä niitä perusvalikoiman ihastuttajia, eli elegans neilikkaa ja rakkauden kukkaa ruusua. Kimpussa höysteeksi saat valita vahakukkaa, harsoa tai limoniumia.

Kimppu sidotaan spiraalin muotoon ja käymme tekniikan kurssilla läpi. Näissä kimpuissa saa olla kokoa ja näköä, joten sidomme ne laakeaan muotoon sateenvarjon mallia noudatten. Voit tehdä kimpusta tiiviin tai rennon ilmavan ja jättää sidontakohdan ylemmäs tai alemmas kimpun haluttavan kokoluokan mukaan. Käymme nämä ja paljon muuta läpi kurssilla!

Vihreissä hyödynnämme eukalyptusta ja perusvihreitä, heinät kruunaavat kimpun.

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kolmesta eri kimpun värimaailmasta: vaaleanpunainen, valkoinen tai pastellisen värikäs.

Kurssilla tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Kurssipaikat rajattu 15 henkilöön.

Kurssipaikan voi perua viimeistään kaksi päivää ennen kurssia, jolloin palautamme rahasi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% kurssin hinnasta. Voit myös siirtää osallistumisen toiselle kurssille tai antaa paikkasi ystävälle.

Liput

 • Pääsymaksu

  42,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page