top of page

la 02. huhtik.

|

Rosarium

Kimppu itsetehtyyn rakennepohjaan

Tämä kurssi sopii tekniikaltaan aloittelijoille, mutta erityisesti jo aiemmin kimppukursseilla käynneille. Puinen kehikko tehdään kurssilla ja se luo kimppuihin aivan uudenlaista näköä ja näyttävyyttä kolmiulotteisesti!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kimppu itsetehtyyn rakennepohjaan
Kimppu itsetehtyyn rakennepohjaan

Aika & Paikka

02. huhtik. 2022 klo 12.00 – 14.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Puupohjat sopivat erityisen hyvin kevätkukkien kanssa. Rakennepohja tehdään kurssilla itse pajusta, köynnöshortensiasta tai koivusta. Pohjanteon jälkeen alamme sitomaan kimppua pohjaan spiraalitekniikalla. Käytämme monipuolisesti erilaisia näyttäviä kukkia, joten pääset tekemään juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden. Kurssilla käydään useita tekniikoita läpi:

- rakenteen teko (paju, köynnöshortensia tai koivu)

- spiraalitekniikka puupohjassa

- visuaalisia ohjeita kimpun teossa 

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja taustalla kuuluu pehmeä musiikki. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys ja rentouttava käsillätekemisen hetki! Istahda lopuksi kurssitilan lounge-alueelle nauttimaan herkuista ja valmiista työstäsi.

-

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 2,5 tuntia ja hinta on 45 euroa.  

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssin lopuksi.

Liput

  • Kurssimaksu

    45,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page