top of page

pe 12. toukok.

|

Rosarium

Kimppu äidille

Lahja äidille kauniin kimpun muodossa. Äidille vain parasta, kimpussa ruusuja ja pionia sekä muita sesongin kaunottaria!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kimppu äidille
Kimppu äidille

Aika & Paikka

12. toukok. 2023 klo 17.30 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kukissa käytämme sesongin upeuksia: pionia, ruusua, elegans neilikkaa ja oksaneilikkaa. Kimpussa höysteeksi saat valita harsoa tai limoniumia. Äidille-kyltin saa laittaa halutessaan kimpun päälle.

Vihreissä hyödynnämme eukalyptusta ja perusvihreitä, heinät kruunaavat kimpun.

Kimppu sidotaan spiraalin muotoon ja käymme tekniikan kurssilla läpi. Näissä kimpuissa saa olla kokoa ja näköä, joten sidomme ne laakeaan muotoon sateenvarjon mallia noudatten. Voit tehdä kimpusta tiiviin tai rennon ilmavan ja jättää sidontakohdan ylemmäs tai alemmas kimpun haluttavan kokoluokan mukaan. Käymme nämä ja paljon muuta läpi kurssilla!

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kolmesta eri kimpun värimaailmasta: vaaleanpunainen, valkoinen tai pastellisen värikäs.

Kurssilla tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Kurssipaikat rajattu 15 henkilöön.

Kurssipaikan voi perua viimeistään kaksi päivää ennen kurssia, jolloin palautamme rahasi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% kurssin hinnasta. Voit myös siirtää osallistumisen toiselle kurssille tai antaa paikkasi ystävälle.

Liput

 • Pääsymaksu

  45,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page