top of page

to 30. tammik.

|

Utinkatu 67

Kevätkimppu

Keväisellä teemalla opetellaan sitomaan kaunis ja näyttävä kimppu. Kurssi soveltuu aloittelijalle tai jo kokeneemmat voivat kokeilla uusia juttuja kimppuihinsa.

Ryhmä on valitettavasti jo täynnä.
Katso muut tapahtumat
Kevätkimppu
Kevätkimppu

Aika & Paikka

30. tammik. 2020 klo 18.00 – 19.30

Utinkatu 67, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kevätkimpun sitomista floristin opein. Kurssilla käydään läpi sidonnan perusteita, mutta halutessaan voi kokeilla floristin ohjauksella vaikeampiakin tekniikoita. Opettele tekemään spiraalimuoto, eri muotoisia ja korkuisia kimppuja, sekä opi kukkien yhdistämisestä värein ja eri rakentein! Lopussa käymme läpi kimppujen hoito-ohjeita ja vinkkejä pitkään säilymiseen.

Kimppukurssin hinta on 35€. Kaksi tulppaaninippua, vihreät, tarvikkeet, tarjoilut, paketointi ja opetus sisältyvät kurssin hintaan. 

Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä. Mikäli määrä ei täyty 12h ennen kurssin alkua, ilmoitamme henkilökohtaisesti kurssin peruuntumisesta ja muista vaihtoehdoista. Ilmoittautuminen on sitova. Veloitamme alle 24h ennen kurssin aloitusta tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta.

Tervetuloa mukaan rentoon päivään, joka sisältää kaunista musiikkia, maistuvaa pikkutarjoiltavaa ja ammattitaitoista opetusta!

Jaa tapahtuma

bottom of page