top of page

la 09. huhtik.

|

Rosarium

Kevätistutus sipulikukista

Tällä kurssilla laitamme sormet multaan ja avaamme kevätsesongin istutuspuolen! Teemme istutuksen sesongin erilaisista sipulikukista ja koristelemme keväisin elementein.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kevätistutus sipulikukista
Kevätistutus sipulikukista

Aika & Paikka

09. huhtik. 2022 klo 12.00 – 13.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla teemme keväisen istutuksen sipulikukista sisälle tai säiden salliessa sen voi sijoittaa ulos. Voit valita useista sesongin eri kasvivaihtoehdoista ja luoda juuri omaan makuusi sopivan kauniin kokonaisuuden.

Kurssilla käymme läpi sipulikukkien ja kevätistutusten tekniikoita ja hoito-ohjeita huomioiden sääolosuhteet ja sijoituksen sisälle tai ulos. Puhumme erilaisista visuaalisista säännöistä ja ohjeistuksista istutusten teossa. Istutus koristellaan haluamillaan materiaaleilla, joita ovat muun muassa Kouvolassa viljellyt upean muhkeat pajunkissat, silmuilla olevat oksat, sammal, nauhat ja rusetit, höyhenet, munankuoret sekä erilaiset koristetikut. 

Kurssilla käytäviä tekniikoita:

- istuttamisen ABC

- hoito-ohjeet kasveille

- visuaalisia ohjeita kasvien ja koristeiden sijoittelussa (kultainen leikkaus, symmetria, värioppi yms)

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja taustalla kuuluu pehmeä musiikki. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys ja rentouttava käsillätekemisen hetki! Istahda lopuksi kurssitilan lounge-alueelle nauttimaan herkuista ja valmiista työstäsi.

-

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 1,5 tuntia ja hinta on 30 euroa / yksi istutus.  

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssin lopuksi.

Liput

  • Kurssimaksu

    30,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page