top of page

to 03. maalisk.

|

Rosarium

Keväinen tulppaanikimppu

Tule nauttimaan kevään kukista kimppukurssillemme! Harjoittelemme spiraalitekniikkaa ja käytämme kukkina upeita tulppaaneja. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, mutta myös kokeneemmille löytyy uusia oppeja.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Keväinen tulppaanikimppu
Keväinen tulppaanikimppu

Aika & Paikka

03. maalisk. 2022 klo 17.00 – 18.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kevättä juhlistetaan sipulikukin. Tulppaanit ovat nyt parhaimmillaan ja niistä sidotaan kimppuja. Kurssilla tehdään muhkea kimpun kahdesta nipusta, välikukista, vihreistä sekä oksista. Kurssilla käydään useita tekniikoita läpi:

- viherpohjan teko

- "risut lenkeillä" -pohja

- spiraalitekniikka

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja taustalla kuuluu pehmeä musiikki. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys ja rentouttava käsillätekemisen hetki! Istahda lopuksi kurssitilan lounge-alueelle nauttimaan herkuista ja valmiista työstäsi.

-

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 1,5 tuntia ja hinta on 35 euroa.  

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssin lopuksi.

Liput

  • Kurssimaksu

    35,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page