top of page

la 16. huhtik.

|

Rosarium

Keväinen kranssi itsetehtyyn pohjaan

Kranssit kuuluvat kevääseen ja niissä saa näkyä erilaisia struktuureja sekä värejä. Voit tehdä kranssin ulko-oveen tai sisätiloihin materiaalivalintojen mukaan.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Keväinen kranssi itsetehtyyn pohjaan
Keväinen kranssi itsetehtyyn pohjaan

Aika & Paikka

16. huhtik. 2022 klo 12.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keväinen kranssi ilahduttaa ulko-ovessa tai sisätiloissa. Materiaaleja on valittavana runsaasti ja se mahdollistaa kranssin teon myös sisätiloihin (esim kerrostalon ovi tai somiste osana kodin sisustusta). Teemme kurssin pohjan itse pajusta köynnöshortensiasta, koivusta tai näiden sekoituksesta. Kranssin koristelussa käytämme materiaaleina Kouvolassa viljeltyjä upean muhkeita pajunkissoja, sipulikukkia sipuleineen, silmuilla olevia oksia, erilaisia heiniä, höyheniä ja munankuoria. Voit määrittää itse kranssin koon. Kurssilla käydään useita tekniikoita läpi:

- kranssipohjan teko (paju, köynnöshortensia tai koivu)

- rankasidontatekniikka 

- visuaalisia ohjeita kranssimateriaalien sommittelussa ja koristelussa

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja taustalla kuuluu pehmeä musiikki. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys ja rentouttava käsillätekemisen hetki! Istahda lopuksi kurssitilan lounge-alueelle nauttimaan herkuista ja valmiista työstäsi.

-

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 2 tuntia ja hinta on 45 euroa.  

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssin lopuksi.

Liput

  • Kurssimaksu

    45,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page