top of page

la 23. huhtik.

|

Rosarium

Keväinen hyggekimppu

Taas hyggeillään! Tällä kimppukurssilla teemme sidonnaltaan rentoja, mutta näyttäviä kimppuja. Käytämme paljon keväisiä elementtejä, kuten syreeninoksia, joihin puhkeaa heleät lehdet. Tule nauttimaan keväästä hyggekurssin muodossa!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Keväinen hyggekimppu
Keväinen hyggekimppu

Aika & Paikka

23. huhtik. 2022 klo 12.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Hyggekurssit ovat suosituimpia kimppukurssejamme. Näillä kursseilla tehdään näyttäviä ja halutessaan kookkaitakin kimppuja. Sidonnaltaan kimppu on rento ja jokainen kurssilainen oppii, miten spiraalitekniikka tehdään. Käytämme kurssilla monipuolisesti erilaisia näyttäviä kukkia, joten pääset tekemään juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden. Kurssilla käydään useita tekniikoita läpi:

- spiraalitekniikka

- visuaalisia ohjeita kimpun teossa 

Kurssilla on pientä tarjoiltavaa ja taustalla kuuluu pehmeä musiikki. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys ja rentouttava käsillätekemisen hetki! Istahda lopuksi kurssitilan lounge-alueelle nauttimaan herkuista ja valmiista työstäsi.

-

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin 2 tuntia ja hinta on 45 euroa.  

Kurssilaisille on - 25 %  alennus Rosariumin muista tuotteista kurssin lopuksi.

Liput

  • Kurssimaksu

    45,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page