top of page

pe 17. maalisk.

|

Rosarium

Kevään hyggekimppu

Kevään hyggekimpussa käytetään sesongin parhaita kukkia ja materiaaleja! Kimppu on kookas, mutta rennosti ja ilmavasti sidottu.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kevään hyggekimppu
Kevään hyggekimppu

Aika & Paikka

17. maalisk. 2023 klo 17.30 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Nyt nautitaan keväisistä hiirenkorvista, värikkäistä kukista ja boheemista sidonnasta! On taas kevään hyggekurssin aika! 

Hyggekimpussa kyse on sidonnaltaan laajasta spiraalista, oksista ja heinistä sekä kauden kauniista kukista. Kimpussa käytämme pääkukkaa ja sitä reunustavia lisukkeita. Oksat ovat omena- ja luumupuuta, kirsikkaa, syreenia ja angervoa, joissa on pieniä lehtiä ja silmuja, kirsikoissa myös kukkia. Leikkokukissa oksaneilikkaa, elegans neilikkaa, limoniumia, leinikkiä, värililja. Vihreissä käytämme eukalyptusta ja muita perusvihreitä. Kimppu kruunataan heinillä.

Kurssilla teemme kimpun spiraaliin ja asettelemme kukkia eri syvyysvaikutelmin. Kimpusta pyritään tekemään mahdollisimman laakea ja profiililtaan sateenvarjomainen. Tällä kurssilla kukat sidotaan ilmavasti verrattuna perinteisempään tiiviimpään malliin.

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä kolmesta eri kimpun värimaailmasta: keltainen, vaaleanpunainen tai värikäs.

Kurssilla tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Kurssipaikan voi perua viimeistään kaksi päivää ennen kurssia, jolloin palautamme rahasi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% kurssin hinnasta. Voit myös siirtää osallistumisen toiselle kurssille tai antaa paikkasi ystävälle.

Liput

 • Pääsymaksu

  45,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page