top of page

la 18. syysk.

|

Rosavilla

Kerää ja sido oma kimppusi

Valitse kimppusi kukat suoraan viljelmiltä! Leikkaa, kerää, sido ja ihastu!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kerää ja sido oma kimppusi
Kerää ja sido oma kimppusi

Aika & Paikka

18. syysk. 2021 klo 14.00 – 16.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Rosavillan kukkaviljelmät notkuvat täynnä upeita loppukesän kukkia! Auringonkukat, daaliat, zinniat ja asterit odottavat poimijoitaan. Kerää mieleisesi kukat ja opi tekemään niistä oikeaoppinen kimppu. Opit kukkien kasvattamisen ja sitomisen lisäksi myös miten kukat pakataan. 

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Koska kurssi pidetään osittain ulkona, varaa itsellesi lämmintä päälle. Laita myös kumisaappaat tai korkeavartisen kengät, sillä auringonkukkapellon maa voi olla märkää.

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä etukäteen meille. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Perumme kurssin vain jos ilma on todella huono ja tällöin hyvitämme koko summan takaisin. Pieni tihkusade ei kuitenkaan vaikuta kurssin pitämiseen, tällöin kukat kerätään kurssilaisille etukäteen ja muutoin ollaan sateen suojassa.

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 40 euroa. 

Liput

  • Kurssimaksu

    40,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page