top of page

to 21. jouluk.

|

Rosarium

Juhlapöydän grande joulukimppu - päiväryhmä

Joulupöytään tehtävä upea ja iso kimppu sesongin näyttävistä kukista! Voit valita punaisen tai valkoisen kimpun.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Juhlapöydän grande joulukimppu - päiväryhmä
Juhlapöydän grande joulukimppu - päiväryhmä

Aika & Paikka

21. jouluk. 2023 klo 14.00 – 15.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Juhlapöydän kimpussa on kokoa ja näköä! Käytämme kurssilla kukkina sesongin kuningattaria, eli amarylliksia, muiden juhlavien kukkien ohella (esim. ruusu, neilikka). Kimpussa käytetään paljon nobilis-havua, sekä kotimaista sembramäntyä ja hopeakuusta. Lisävihreänä on myös esimerkiksi eukalyptusta ja kimppu on mahdollista tehdä myös kokonaan ilman havuja. 

Viimeistele kimppu kävyin tai joulupalloin, lumella ja hileellä tai jätä ihan naturelliksi. 

Kimppu tehdään spiraalitekniikalla. Käymme läpi syvyysvaikutelmia, kultaistaleikkausta, symmetriaa ja sen rikkomista. Jokainen kurssilainen saa pakata kukkakaupan oppien mukaisesti oman kimppunsa. 

Jouluiseen kurssiin kuuluu myös lämmintä juotavaa ja herkullista purtavaa. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen tapahtumaa tulleista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin 1,5 tuntia ja hinta on 50 euroa. Paikkoja on rajoitetusti.

Liput

 • Kurssimaksu

  50,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page