top of page

ti 20. jouluk.

|

Rosarium

Juhlapöydän grande joulukimppu 20.12

Joulupöytään tehtävä upea ja iso kimppu sesongin näyttävistä kukista!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Juhlapöydän grande joulukimppu 20.12
Juhlapöydän grande joulukimppu 20.12

Aika & Paikka

20. jouluk. 2022 klo 18.00 – 19.30

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Juhlapöydän kimpussa on kokoa ja näköä! Tämä upeus tehdään havupohjaan, jonka kurssilainen saa itse valmistaa. Käytämme kurssilla kukkina sesongin kuningattaria, eli amarylliksia, muiden juhlavien kukkien ohella. Viimeistele kimppu havutupsuin, kävyin tai joulupalloin, lumella tai hileellä. 

Kimppu tehdään spiraalitekniikalla. Käymme läpi syvyysvaikutelmia, kultaistaleikkausta, symmetriaa ja sen rikkomista. Jokainen kurssilainen saa pakata kukkakaupan oppien mukaisesti oman kimppunsa. 

Jouluiseen kurssiin kuuluu myös lämmintä juotavaa ja herkullista purtavaa. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen tapahtumaa tulleista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin 1,5 tuntia ja hinta on 50 euroa.  

Liput

 • Kurssimaksu

  50,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page