top of page

to 09. toukok.

|

Rosarium

Istutuskurssi omavalintaisista kasveista

Istutuskurssille voit tuoda oman astian ja tehdä istutuksen itse valitsemistasi kasveista, valikoimamme on runsas! Tee lahjaksi tai omaa puutarhaa kaunistuttamaan!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Istutuskurssi omavalintaisista kasveista
Istutuskurssi omavalintaisista kasveista

Aika & Paikka

09. toukok. 2024 klo 12.00 – 14.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Äitienpäivän alla tehdään kauniita istutuksia sesongin kauniista ruukkukasveista. Voit tehdä istutuksen omaan astiaan tai valita meidän omista. Istutuskurssin pohjahinta on 10€, joka sisältää kaikki tarvikkeet, koristeet, opetuksen ja naposteltavaa. Muutoin saat itse vaikuttaa, kuinka suuren ja täyteläisen työn teet. Istutuksen kasvit (ja astia) maksetaan kassalle. Voit tehdä myös useamman eri istutuksen.

Kurssin alussa käymme läpi oikeaoppista istutustekniikkaa, lannoitusta ja varastolannoitusta, kasvien leikkuuta, talvettamista ja uudelleen istuttamisia, istutuksien visuaalisia sääntöjä ja ideoita koristeluihin. Koristeita meiltä löytyy laaja kirjo; nauhoja, rusetteja, perhosia, koristetikkuja, koristekiviä. 

Tuo halutessasi omat puutarhahanskat, meiltä löytyy kertakäyttöhanskoja.

Kurssilla tarjolla myös pientä naposteltavaa ja juotavaa.

--

Kurssilla rajattu paikkamäärä. Alle 2 vrk aiemmin kurssipaikan voi perua ja rahasi palautetaan. Alle 2vrk tulleista peruutuksista rahoja ei palauteta, ellei lääkärintodistusta esitetä.

Liput

 • Pääsymaksu

  10,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Lahjakortilla on mahdollista maksaa osan kurssista tai kokonaan. Ylimenevän osan voi käyttää tuoteostoihin tai toisella kurssilla.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page