top of page

to 21. heinäk.

|

Rosavilla

Heinäkuun hyggekimppu

Heinäkuu on täydellinen aika rennoille ja runsaille, boheemisille hyggekimpuille! Käytämme kukkaviljelmien sen hetkistä satoa ja luonnon erilaisia elementtejä. Tule mukaan tekemään upea kimppu kotiasi koristamaan ja samalla oppimaan kukkasidonnan tekniikoita!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Heinäkuun hyggekimppu
Heinäkuun hyggekimppu

Aika & Paikka

21. heinäk. 2022 klo 18.00 – 19.30

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla opiskelemme kimpun tekoa spiraalitekniikalla.  Annamme tekniikan lisäksi ohjeita kukkien visuaaliseen sijoitteluun ja saat itse määrittää kimpun kokoluokan ja ilmavuuden. Materiaaleja on runsaasti ja käytämme osittain myös kukkapellon antimia sen hetkisen sadon mukaan. Luonnosta olemme hankkineet erilaisia heiniä ja oksia tuomaan boheemia vaikutelmaa kimppuun.

Kurssilla juttelemme tekemisen lomassa myös erilaisista merkityksistä, kuten väreistä, kukkien ominaisuuksista ja niiden historiallisista käyttötarkoituksista ruokina ja rohdoksina. Tekeminen on rentoa ja mukavaa, joten sopii hyvin aloittelijoille, mutta jo aiemmin kursseilla käyneet pääsevät aina oppimaan myös uutta.Kimpun valmistuttua jokainen pääsee pakkaamaan sen itse ja oppii näin kukkasidonnan perusteita alusta loppuun. 

Kurssin hinta on 40 €  (sis. alv 24%) ja se kestää 1,5 tuntia. Nopeimmat tekijät voivat lähteä kyllä aiemmin. Kurssiin sisältyy opetus, materiaalit, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä. Voit vapaasti kuljeskella alueella kurssin jälkeen ja nauttia Rosavillan puutarhasta, luonnosta ja vanhanajan tunnelmasta.

Pidämme tilaisuuden joko kurssitila Rosassa tai juhlatila Glorianan alakerrassa ryhmäkoon mukaan. Voitte jättää autot päätalon edessä olevalle parkkipaikalle (vasen tie porteista). Tapaamme päätalon edessä.

-

Minimi osallistujamäärä 10 hlö. Kurssin peruuntuessa ilmoitamme asiasta jokaiselle henkilökohtaisesti.

Huomioithan, että kurssipaikan varaaminen vie paikan joltain toiselta ja kursseilamme on maksimi osallistujamäärät. Toivomme, ettei viimehetken peruutuksia tulisi. Voit perua paikkasi 3 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin

1. palautamme kurssimaksun

2. voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi

3. voit siirtää paikkasi toiselle kurssille mikäli on tilaa (kurssimaksut katsotaan tapauskohtaisesti)

Olethan yhteydessä meihin mahdollisimman ajoissa peruutuksen sattuessa.

-

TERVETULOA KURSSILLE!

Liput

  • Kurssimaksu

    40,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page