top of page

to 17. marrask.

|

Rosarium

Havukranssi oveen

Nyt on upeiden havukranssien aika! Kotimaisista erikoishavuista tehdyt kranssit tuovat juhlakauden tuntua kotiovelle. Voit tehdä kranssin myös ikkunaa koristamaan tai sisätiloihin.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Havukranssi oveen
Havukranssi oveen

Aika & Paikka

17. marrask. 2022 klo 17.00 – 19.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Valmista omaan kotiisi upea havukranssi toivottamaan vieraasi tervetulleiksi. Erikoishavuista tehdyt kestävät myös sisätiloissa karisematta, mikäli niihin ei koske. 

Kurssilla opiskelemme rankatekniikkaa ja muita kiinnitykseen liittyviä oppeja. Opit myös hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan laajaa koristevalikoimaa kransseissa. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Käyttämämme materiaalit ovat erikoishavuja ja luonnon havuja. Kaikki ovat kotimaisia. Käymme kurssilla läpi myös visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita. Kranssit viimeistellään rusetein, nauhoin, kävyin ja muilla koristein. Halutessasi voit suihkuttaa vähän tekolunta tai hilettä havujen päälle tai jättää teoksen naturelliksi.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys! 

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta. 

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 55 euroa. 

Liput

 • Kurssimaksu

  55,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page