top of page

su 27. marrask.

|

Rosarium

Amerikkalainen ovikoriste

Kranssien ohella oviin sopii myös pitkät havutyöt amerikkalaiseen tyyliin!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Amerikkalainen ovikoriste
Amerikkalainen ovikoriste

Aika & Paikka

27. marrask. 2022 klo 13.00 – 15.00

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Valmista etuovellesi upea havukoriste amerikkalaiseen tyyliin! Voit vaikuttaa itse kokoon ja koristuksiin, joten ovesi saa juuri oikeanlaisen ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Päästä vain luovuutesi valloilleen!

Kurssilla opiskelemme rankatekniikkaa ja muita kiinnitykseen liittyviä oppeja. Opit myös hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan laajaa koristevalikoimaa havutöissä. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Käymme kurssilla läpi myös visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita. Havutyöt viimeistellään rusetein, nauhoin, kävyin ja muilla koristein. Halutessasi voit suihkuttaa vähän tekolunta tai hilettä havujen päälle tai jättää teoksen naturelliksi.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoitathan ajoissa mahdollisista allergioista. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Alle kaksi päivää ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 55 euroa.

Liput

 • Kurssimaksu

  55,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Lahjakortti

  Jos sinulla on lahjakortti, varaa paikkasi kurssille tällä lipputyypillä. Tuo lahjakortti mukanasi kurssille. Jos lahjakortista jää arvoa jäljelle, voit käyttää sen muihin ostoksiin myymälässämme. Jos summa jää alle kurssin hinnan, maksa loppusumma myymälässä ennen kurssin alkua.

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page