top of page
  • Writer's pictureRosarium

Kiitollisuus surun keskellä

Kuten moni tietääkin, olemme perheyritys, jossa mukana on äiti ja neljä tytärtä. Lisäksi meillä on henkilökuntaa, jotka pyörittävät Rosariumin arkea myymälässä. Perheyritykseen liittyy vahvasti perheen sisäiset asiat, mutta harvoin tapahtuu mitään niin isoa, joka vaikuttaisi myös yrityksen arkeen merkittävästi.


Viikko sitten maanantaina tapahtui kuitenkin jotain niin isoa ja odottamatonta, että emme ole esimerkiksi päivittäneet somea ja uutta verkkokauppaamme ollenkaan. Pienin perheenjäsenemme, 5-vuotias Bichon frisé poika, Kaapo, sairastui vakavasti ja joutui tehohoitoon Espooseen. Lääkärien hyvästä hoidosta huolimatta, pieni poika vahtii meitä nyt pilven päältä ❤️


Suru on väistämätön osa elämää ja kukkakaupan arjessa kohtaamme koko elämänkaaren aina ristiäiskukista hautajaiskukkiin. Yksi asia, joka antaa voimaa meille, mutta myös asiakkaillemme, on kiitollisuus.


Olemme valinneet Rosariumiin paljon kauniita kortteja ja yksi niistä korttimalleista sattui olemaan päällimmäisenä lipaston ylälaatikossa, kun valitsimme sopivaa korttia kukkakimppuun. Kimpun ja kortin veimme kiitokseksi Kaapon hoidosta tehohoidon lääkäreille ja hoitajille. Kortin nimi on kiitollisuus ja sen kaunis teksti on Elina Salmisen käsialaa, kuva on Janne Gröningin.
Kiitollisuus on läpi elämän kannatteleva voima, myös surun keskellä. Kiitollisuus sopii myös tähän vallitsevaan aikakauteen. Kaikesta huolimatta, saamme olla kiitollisia monesta asiasta. Me olemme juuri nyt kiitollisia perheestä, yhteisistä vuosista rakkaan Kaapon kanssa, osaavasta henkilökunnasta ja teistä asiakkaista, jotka ilahdutatte itseänne tai läheisiänne kukkasin.


Pidetäänhän toisistamme, myös niistä perheen karvaisista jäsenistä, hyvää huolta näinä vaikeina aikoina ❤️ Pävittelemme pian taas aktiivisesti somea ja verkkokauppaa!

bottom of page